Meer informatie over het probleem met MicroStation CONNECT na update van Windows

Geplaatst op 14 June 2019

Kort geleden heb ik al gemeld dat er problemen konden ontstaan met het opstarten van MicroStation CONNECT na de laatste update van Windows.

Wij hebben dit natuurlijk ook meteen gemeld aan Bentley die aangeven er hard aan te werken, maar dat het probleem eigenlijk bij Windows ligt en dat zij niet het enige softwarebedrijf zijn dat er door getroffen is.

Ze hebben een soort van oplossing, maar die zal niet voor iedereen werken. Maar het is het proberen waard:

Link voor de work around:

https://communities.bentley.com/products/microstation/w/microstation__wiki/38506/microstation-hangs-on-startup-after-windows-10-update-spring-creator-has-been-installed

Hier ook het bericht van Bentley over dit probleem:

https://communities.bentley.com/products/microstation/f/microstation-forum/151505/microstation-connect-edition-update-8-stopped-working-when-windows-10-spring-creators-update-was-installed-someone-else-happened-to-him?ReplySortBy=CreatedDate&ReplySortOrder=Ascending