Nieuwsbrief Bentley 7, december 2017

Geplaatst op 14 June 2019

Een vertaling van de nieuwsbrief zoals Bentley die verstuurd heeft:

Bentley Nieuwsbrief

Editie 7, december 2017

Van de schrijver:

2017 is al bijna geschiedenis… Dit is de laatste nieuwsbrief in 2017. Ik hoop dat het een goed jaar voor je was en ik wens jou en je dierbaren een vrolijk kerstfeest en een gelukkig en gezond 2018! Dankjewel.

Voor deze producten stopt de ondersteuning op onderstaande data:

  • 1 januari 2019: Er wordt geen ondersteuning meer verleend voor producten van vóór V8i.
  • 1 januari 2021: Ondersteuning voor V8i-applicaties stopt.
  • 1 juli 2019: De ondersteuning voor ProjectWise V8i stopt.

Being CONNECTED

Tegenwoordig is iedereen “verbonden” op elke minuut van de dag, onze auto’s zijn verbonden met de fabrikant en nog veel meer. Verbonden zijn is ook het centrale thema van onze CONNECT Edition release. Er zal hier meer nadruk op komen liggen, ik raad je aan om eens te kijken op de volgende link: Bentley User Registration – Administrator’s Resource Center.

iModel 2.0

Op “Year in Infrastructure” in Singapore in oktober hebben we het iModel 2.0 en het iModel 2.0 Cloud platform aangekondigd.

Met deze nieuwe versie van de iModel introduceren we unieke mogelijkheden in de BIM-omgeving. Je kunt hier meer informatie vinden:

https://www.engineering.com/BIM/ArticleID/15812/Bentley-Systems-Announces-the-Release-of-iModel-2-0-and-iModelHub-Cloud-Service.aspx

Ik raad je aan om dit artikel te downloaden en te lezen. Het is ook mogelijk om in te schrijven voor het “iModel Hub early acces program”. Ik denk dat, als je de mogelijkheid hebt, het zeer waardevol kan zijn om hier aan mee te doen.

Overigens, “Year In Infrastructure” vindt dit jaar weer plaats in Londen. Hier moet je naar toe als je geïnteresseerd bent in de toekomstige ontwikkelingen van Bentley!

QTL invoices

De afgelopen jaren kreeg je elk kwartaal een “quarterly invoice” (een 3 maandelijkse rekening) als je organisatie meer licenties gebruikte dan in je contract staan.

Er is echter één situatie waarbij je geen rekening krijgt voor overusage (meer licenties gebruiken dan in je contract staan) en dat is als de extra licenties gebruikt worden voor training. Als dat het geval is, stuur dan een Service Request en informeer ons over de trainingdata en het aantal extra licenties. Als je dit ruim op tijd doet, ontvang je geen rekening voor deze overusage.

Er zijn twee manieren om om te gaan met een QTL invoice. De eerste ligt voor de hand: gewoon betalen. Je kunt ook besluiten om extra licenties aan te schaffen. Je moet dan nog steeds de QTL invoice betalen, maar je krijgt de waarde van die rekening als korting op je aankoopbedrag voor de licenties.

Als je het niet eens bent met een QTL invoice, stuur een Service Request met alle details en onze financiële afdeling neemt contact met je op.

De informatie in deze nieuwsbrief is zorgvuldig opgesteld, maar informatie kan zonder waarschuwing vooraf wijzigen. Check alsjeblieft altijd de actuele stand van zaken met je Bentley Accountmanager.

Als je nog meer informatie wilt en/of je wilt iets anders met betrekking tot Bentley met mij bespreken, neem dan alsjeblieft contact op: jan.blaauwboer@bentley.com (00 31 6 46 427 071). Alvast bedankt!

Misschien zijn er fouten geslopen in de vertaling, ik hoop het niet. Staat er wel iets niet goed, laat het mij dan even weten ihoogenberg@thepeoplegroup.nl