Problemen met MicroStation CONNECT Edition en de laatste update van Windows

Geplaatst op 14 June 2019

Sinds anderhalve week blijkt er een probleem te zijn met gebruikers die de laatste update van Windows 10 op hun computer hebben geïnstalleerd. Het betreft update 1803.

Het probleem is dat MicroStation CONNECT Edition niet meer werkt onder deze update.

Een oplossing is om je systeem terug te zetten naar de vorige update (nummer 1709). Hierna werkt MicroStation CONNECT Edition weer als vanouds.

Er is ook een probleem met het updaten van de Connection Client van Bentley. Dat lukt nu niet, maar de oude versie werkt gewoon, dus die kun je beter nog even niet updaten.

Het wachten is nu op Bentley, want daar lijkt het "probleem" te liggen.

Het is bij ons nu onduidelijk of programma's al PowerDraft CONNECT Edition en AecoSim dezelfde problemen ondervinden.