Update van Windows voor probleem MicroStation CONNECT Edition

Geplaatst op 14 June 2019

Enige tijd geleden constateerden we dat MicroStation CE niet meer wilde opstarten na een Windows-update (zie voorgaande nieuwsberichten op deze site). Intussen is er een update van Windows die dit zou moeten oplossen.

Deze update kun je aanzetten via Windows of op de manier zoals beschreven op de Bentley-site:

https://communities.bentley.com/products/microstation/w/microstation__wiki/38506/microstation-hangs-on-startup-after-windows-10-update-spring-creator-has-been-installed

Laat het ons even weten als je nog steeds tegen problemen aanloopt.