Als je vaak gebruik maakt van Fences dan erger je je misschien aan het feit dat je bij het tekenen van een fence geen gebruik kan maken van de snaps. Ik begrijp persoonlijk ook niet waarom MicroStation dat op deze manier geregeld heeft, want dat kan dus wel. Je moet alleen een vinkje zetten op de juiste plek:

Je kunt dit vinkje vinden op twee manieren:

1. Via pulldownmenu “Settings” > “Snaps” > “Accusnap”:

Het volgende scherm verschijnt:Er moet een vinkje voor “Enable For Fence Create” en dan kun je elke gewenste snap gebruiken voor het tekenen van een fence.

2. Een andere manier is door met je rechtermuisknop te klikken op de accusnap-button van de accusnap-toolbar:
    Hierna krijg je hetzelfde scherm als hierboven:

Er moet een vinkje voor “Enable For Fence Create” en dan kun je elke gewenste snap gebruiken voor het tekenen van een fence.