Bentley kondigt een nieuwe versie aan van MicroStation V8i. Hè V8i? Ja, dit is een tussen-versie voor gebruikers die de overgang naar CONNECT Edition nog niet gemaakt hebben.

Bentley zegt het zo:

"Bentley is verheugd MicroStation V8i SELECTseries 10 (SS10) aan te kondigen. MicroStation V8i SS10 voorziet nieuwe flexibiliteit voor organisaties die het gemak, de privacy-voorwaarden en beveiliging van Windows 10 willen terwijl ze zich voorbereiden op de migratie naar MicroStation CONNECT Edition.

MicroStation V8i SS10 combineert een eenvoudige en transparante installatie voor MicroStation V8i gebruikers met een ongewijzigd bestandsformaat en een naadloze overname van bestaande workspaces en MDL-aanpassingen. MicroStation V8i SS10 beschikt over alle functionaliteit van eerdere versies en wordt voor een langere tijd ondersteund:

• Volledige ondersteuning tot 1 januari 2020
  • De ondersteuning wordt daarna afgebouwd tot j januari 2021.

MicroStation V8i SS10 gebruikt ook Bentley's 'Subscription Entitlement Service', Bentley's nieuwe subscription management system, dat administrators de mogelijkheid biedt om per gebruiker rechten toe te kennen, licenties te verdelen, het gebruik te analyseren en meer.

Wij raden u aan de laatste versie van MicroStation CONNECT Edition te installeren, maar als uw organisatie meer tijd nodig heeft voor de migratie naar CONNECT Edition dan biedt MicroStation V8i SS10 extra flexibiliteit en zorgt ervoor dat u gebruik kunt blijven maken van ondersteunde software.

Essentiële eigenschappen:

MicroStation V8i SS10 heeft de volgende eigenschappen:

• Compatible met Windows 10
  • Alle toegevoegde functionaliteit van voorgaande V8i-edities
  • Subscription Entitlement Service
  • Verlengde ondersteuning

Download

Als u de software van MicroStation V8i SS10 wil downloaden volg dan deze instructies:

1. Log in bij https://softwaredownloads.bentley.com/en/
2. Selecteer "Get Software" onder het MicroStation icoon
3. Selecteer Generation "V8i" en klik op "Apply" om MicroStation V8i SS10 te zien.
4. Klik op de Download button om te downloaden.

Nieuw Subscription Service Portal

We willen hierbij ook meteen het nieuwe Subscription Services Portal presenteren. Eén plek voor al uw subscriptions en licenties. Het Subscription Services Portal is de plaats waar u toegang heeft tot al uw administratieve en verslag-tools en waar u belangrijke aankondigingen en Product Releases kunt vinden.

Bezoek het Subscription Services Portal om verschillende berichten te lezen die voor u van belang zijn. U kunt er ook alles te weten komen over Bentley's nieuwe Subscription Entitlement Service dat belangrijke voordelen biedt voor beheerders van CONNECT Edition of V8i SS10 licenties en subscriptions.

Bezoek het Subscription Service Portal voor meer informatie."

Er is dus enig respijt voor organisaties die nog geen kans hebben gezien om de migratie naar CONNECT Editiion in gang te zetten. Maar de tijd is beperkt! Denk je dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij deze migratie dan kun je natuurlijk bij ons terecht. Wij brengen met een Quickscan alle 'obstakels' in kaart en helpen je met het proces om je software en je systeem CONNECT Edition-klaar te maken. Neem contact op met Daan Maes (DMaes@thepeoplegroup.nl) voor informatie of een afspraak.