Het is ook mogelijk bestaande Workflows aan te passen. Wil je b.v. de bestaande DO bestek uitbreiden/aanpassen, open dan een kopie van de dgnlib van NLCS uit de Client folder. Hernoem de originele. Zodat je altijd terug kan naar de originele situatie.

Oud

..\Optimize\Optimize_NLCS_CE\Client\Dgnlib\GUI\Optimize_Standaard_Ribbons.dgnlib

Nieuw:

..\Optimize\Optimize_NLCS_CE\Client\Dgnlib\GUI\Optimize_Standaard_Ribbons.org

..\Optimize\Optimize_NLCS_CE\Client\Dgnlib\GUI\Optimize_Standaard_Ribbons_Klantnaam.dgnlib

En klik op ‘Opslaan alle workflows’. Kies een makkelijk te onthouden locatie. Bijvoorbeeld:

…\Optimize\Optimize_NLCS_CE\Client\Dgnlib\GUI

In deze folder worden nu de diverse xml bestanden opgeslagen.

Vervolgens dienen deze xml bestanden te worden geïmporteerd.

Je ziet in het Message Center welke Workflows zijn aangemaakt en geïmporteerd.

Dit betreft nu dus alle workflows. Sla je met importeren 1 of meerdere workflow xml’s over dan mis je die workflow in het menu.

Nu is de omgeving weer gereed en bevat de eigen toevoegingen.