Tijdens de installatie van een nieuwe release van Optimize kan aangegeven worden of de parent client database te overschreven wordt of niet. De andere drie parent databases worden altijd overschreven (als dezelfde parent locatie gebruikt wordt).

(bij een installatie van een nieuwe release gebeurt er niets met de local databases).


Als een klant eigen data onderhoudt in de client database dan mag de client database niet overschreven worden tijdens de installatie met een ‘lege’ client database van TPG. Dan zou de eigen data verloren gaan.


Een klant kan bij de installatie aangeven of de parent client database overschreven mag worden.


Dit is alleen van toepassing als:

  1. er objecten zijn gewijzigd of als er nieuwe objecten zijn toegevoegd (dialog Optimize Objecten beheren).
  2. er menu’s zijn gewijzigd of nieuw menu’s zijn toegevoegd (dialog SnelZoeker beheren).