Als een klant objecten toevoegt met behulp van de dialog Optimize Objecten Beheren, dan wordt deze data opgeslagen in de local client database van de gebruiker van het programma.

Wil men deze data ter beschikking stellen aan alle gebruikers dan moet deze local client database gekopieerd worden naar de parent locatie.

(De datum van de parent- en de local databases worden immers bij het starten van de applicatie met elkaar vergeleken. Als de datum van een parent database later is dan die van een local database dan wordt deze gekopieerd).