Met de zoekfunctie kun je een  object zoeken in het hoofdscherm:

De zoektekst mag elk deel van de naam van het object zijn. De zoektekst moet minimaal 2 tekens zijn. Zoeken op minder tekens geeft zo veel resultaten dat dit niet zinvol is.

Het zoeken kun je doen in de actieve hoofdgroep of alle hoofdgroepen en in de levelnaam of cellnaam.

Hieronder een voorbeeld van de resultaten wanneer je zoekt op asfalt in alle hoofdgroepen en in de level namen

Onderin het scherm zie je bij 'Zoekresultaat' hoeveel objecten er gevonden zijn. Als je het juiste object hebt gevonden, kun je ook de bijbehorende hoofdgroep openen.

Klik daarvoor op het object met de rechter muisknop en kies voor Toon Objecten menu:

Het scherm opent dan de hoofdgroep en het object, zodat je kunt zien waar het object vandaan komt:

Nieuw in deze versie is dat je nu ook kunt zoeken op arceringen. Kies daarvoor het vakje voor 'Symboolnaam':

Je ziet dat er twee extra opties verschijnen: Symbolen en Patterns. Kies voor Patterns als je een arcering zoekt.