Heeft u nog steeds niet de overstap gemaakt naar MicroStation of OpenRoads Designer CONNECT Edition?

Bentley heeft aangekondigd dat de ondersteuning voor alle producten van vóór de CONNECT Edition op 1 januari 2021 ophoudt. Dat betekent dat de tijd begint te dringen en u niet heel veel tijd meer heeft om de overstap te maken. U hoeft (nog) niet in de paniek-stand te schieten er is nu nog voldoende tijd om een soepele overgang te starten.

Het is namelijk geen eenvoudige update-handeling waarbij de gebruiker alleen moet wennen aan het nieuwe uiterlijk en de Ribbon. Ook het leren werken met WorkSpaces, WorkSets en Roles heeft zijn tijd nodig.

Daar komt bij dat eventuele software die bovenop MicroStation en OpenRoads Designer werkt misschien herschreven moet worden.

Ook uw eigen toolbars, OpenRoads standards en preferences zullen geconverteerd moeten worden om dadelijk beschikbaar te zijn in de CONNECT Edition.

Stel de migratie niet uit tot de laatste minuut maar neem contact op met The People Group. Wij kunnen u helpen met de overstap. Van een QuickScan om alle obstakels te identificeren, tot het omzetten van instellingen, advies over uw software en trainingen, wij hebben alles in huis om de overstap zo soepel mogelijk te maken.

Daarnaast is dit een goed moment om eens te kijken naar uw licenties en het gebruik daarvan. Door middel van Portfolio Balancing kunnen we voor u bepalen wat de beste mix van vaste en tijdelijke licenties is voor uw situatie. Misschien kunnen sommige licenties vervangen worden door licenties PowerDraft? Het levert vast een besparing op.

De volgende artikelen zijn misschien interessant voor u:

MicroStation CONNECT Edition:

http://www.cadalyst.com/cadalyst/microstation-switching-center/dear-microstation-maxine-what-are-my-bentley-software-licensi

Requirements:

https://communities.bentley.com/products/microstation/w/microstation__wiki/23674/microstation-connect-edition-frequently-asked-questions

Bentley Map:https://communities.bentley.com/products/geospatial/desktop/w/geospatial_desktop__wiki/40308/--bentley-map-products

https://communities.bentley.com/products/geospatial/desktop/w/geospatial_desktop__wiki/6284/bentley-map-opencities-map