Het meegeleverde zip bestand (SetupOptimizeTools.zip) bestaat uit 2 bestanden:

• Setup.exe
  • SetupOptimizeTools.msi

Na installatie zijn de volgende mappen/folders aanwezig op computer of netwerk:

• Optimize_Tools met daaronder de sub-folders:
    1. Data met de UserButton.dat en ReferencesSetting.set bestanden.
    2. Dgnlib met de v8i GUI dgnlib.
    3. Dgnlib\GUI met de CE GUI dgnlib.
    4. Docs met de installatie- en gebruikershandleiding.
    5. MicroStation_Configuration met de bestanden:
      • ‘Optimize Tools aanvulling op Standards.cfg of Workspace - V8i.cfg’, bestand voor instellingen voor de Optimize Tools onder V8i.
      • ‘Optimize.cfg’ voor de aansturing vanuit MicroStation CONNECT Edition.
      • Beide bestanden staan hier als backup en worden niet rechtstreeks uitgelezen.
    6. Ref met hulpbestanden voor de “references” tool.
    7. Vba met de benodigde kleine VBA-programmaatjes.
    8. Xwms met de verwijzing naar PDOK WMS-koppelingen.
  • Config met daarin het bestand:
    1. ‘Optimize_Tools.cfg’ voor instellingen voor de Optimize Tools.
  • Licenses met daarin het bestand
    1. ‘TPG_Optimize_License.db’ voor het licentiebeheer van de Optimize software.