Er zijn ook een beperkt aantal tools toegevoegd aan het rechter muisknopmenu. Dat menu verschijnt als de rechter knop van de muis iets langer ingedrukt wordt:

Het gaat om de bovenste twee regels in het menu:

Hiermee selecteer je snel elementen die 'lijken' op een element dat je aanwijst in de tekening.

• Level: Selecteer alle elementen op een level door een element op die laag te selecteren in de tekening.
  • Level en Type: alle elementen op hetzelfde level en van hetzelfde type, dus alle lijnen op een laag of alle cirkels.
  • Cell naam: Alle cellen met dezelfde naam.
  • Level, Celltype en Cell naam: Alle cellen met dezelfde naam, level en celltype (shared, point, graphic).
Als je eerst een element in de tekening selecteert dan ziet het menu er zo uit:
Dit activeert een programma dat PokeIt heet en waarmee je nog uitgebreider je selectie bij elkaar kunt zoeken.
Je kunt selecteren:
Je kunt elementen isoleren (dan worden alleen de elementen uit de selectie getoond):
En je kunt elementen verbergen:
En bij de laatste optie verschijnt:
Door op de knop 'Documentation' te klikken wordt een pdf opgestart met uitleg over de tool.

Deze komen rechtstreeks uit Level Display:

• Off by element: Selecteer een element in de tekening en de laag waarop dat element staat wordt uitgezet.
  • All Except Element: Selecteer een element in de tekening en alle lagen worden uitgezet met uitzondering van de laag waar het element op staat én de actieve laag.
  • All On: Alle lagen worden aangezet.