Na installatie van de laatste versie van MicroStation CONNECT Edition bleek dat deze versie niet goed omgaat met de parameters -wr, -ww en -wk. Deze parameters worden opgenomen in het opstart-icoon/snelkoppeling van MicroStation om Workspace en Workset in te stellen.

Inmiddels is Update 17.1 uitgebracht. Deze versie gaat wel goed om met deze parameters, behalve vanuit een schone omgeving

Met andere woorden: als er nog geen preferences folder is, start MicroStation met No Workspace en No Workset. Sluit je daarna af en start je opnieuw op (dus ook zonder eerst een eigen workspace/workset of tekening gekozen te hebben), dan start MicroStation wel met de juiste workspace/workset uit de parameters.