In deze Optimize Tools versie is ten opzichte van de vorige versie (4.22.11.0) een aantal zaken toegevoegd en verbeterd. Hieronder vind je een opsomming:

CAD-805

PokeItSelector is via rechtermuisknop beschikbaar

was al beschikbaar vanaf 4.22.11.0 maar niet vermeld in release notes van betreffende versie.

CAD-837

URL handleiding NLCS werkt niet meer.

URL en naamgeving is aangepast in Optimize Tools

CAD-866

handleiding NLCS niet meer beschikbaar via link

Zie CAD 837

CAD-867

Eind 2022 (31 december 2022) wordt de OpenTopo wmts laag uitgefaseerd

Laag verwijdert uit Optimize Tools

CAD-898

Plot handleiding toevoegen aan Optimize Tools

Zie CAD 837

CAD-965

KlicImport weer toevoegen aan Optimize Tools menu

Deze was per ongeluk verwijdert, alleen als klicimport (A’dam tool) los is mee geïnstalleerd wordt deze zichtbaar, TPG voert geen onderhoud op deze tool. Wel op de binnen GeoDATA geïmplementeerde Klic Import optie)

CAD-972

AHN3 nieuwe url's vanaf 17-02-2023

Nieuwe url’s zijn opgenomen in de xwms file

CAD-984

Versienummers uitlezen van geïnstalleerde software

Versie nummers kunnen nu worden uitgelezen en zijn zichtbaar via de knop

CAD-992

Optimize Tools: PDOK Locatieserver is gemigreerd. Als gevolg van de migratie zijn de API's beschikbaar via nieuwe URL’s.

Nieuwe URL wordt nu gebruikt (te zien in het message center debug modus actief)

CAD-1003

online handleiding geodata toevoegen en NLCS aanpassen

Zie CAD 837

CAD-963

Optimize_Tools_Menu.dgnlib bevat NLCS lijnstijlen, graag verwijderen

Dgnlib is opgeschoond