Bentley is bezig met grote opschoonacties van verschillende online services. Zo zijn onlangs de Bentley Communities op de schop gegaan waardoor bepaalde delen van de Communities tijdelijk niet beschikbaar waren.

Het volgende onderdeel dat aan de beurt is, is de Learn-server. Daar kun je allerlei filmpjes vinden en ook Learning paths om meer te leren over bepaalde Bentley Software.

Het is ook de plaats waar je je behaalde certificaten kunt downloaden. Vanaf 5 juli 2024 worden al die certificaten en bijbehorende informatie gearchiveerd.

En dat betekent dat je er vanaf dan niet mee bij kunt!

We raden je aan om vóór vrijdag 5 juli je certificaten te downloaden (als je dat nog niet gedaan hebt).

Bentley heeft een video gemaakt om je uit te leggen hoe je je informatie van de learn-server kunt downloaden.

Klik op onderstaande link om de video te starten.

Video Bentley