Ten eerste heb je waarschijnlijk gehoord dat Bentley zijn websites flink aangepast. Ze hebben ook besloten om oude certifcaten etc. niet meer mee te nemen. In het vorige artikel heb je kunnen lezen hoe je je oude certificaten nog kon downloaden vóór dat de site vervangen zou worden. Inmiddels is het niet meer mogelijk om je oude certificaten te downloaden.

Heb je dit jaar een MicroStation-training bij The People Group gevolgd dan heb je 'geluk', door een achterstand in onze registraties worden deze allemaal op de nieuwe website geregistreerd en kun je ze gewoon downloaden.

Een nieuwe Learn-server betekent ook dat je weer even moet zoeken om je certificaten te vinden. Hieronder vind je een handleiding:

Certificaten vinden op de Bentley-website

1. Ga naar de CONNECTION Client:
    Afbeelding met tekst, schermopname, software, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving
    (zorg dat je ingelogd bent).
  2. Klik daarna op het symbool van de 9 blokjes:
  3. Het kan zijn dat je daarna nog een keer moet inloggen bij Bentley, maar daarna kom je in het scherm van jouw Bentley-portal:
  4. Scroll naar beneden tot je onderstaande blokken ziet:Afbeelding met tekst, schermopname, Menselijk gezicht

Automatisch gegenereerde beschrijving
  5. Klik op het blok ‘Leren’:
    Afbeelding met schermopname, cirkel, Graphics, logo

Automatisch gegenereerde beschrijving
    Je komt dan op de plek waar je trainingen kunt zoeken en als je je ergens voor hebt aangemeld dan zie je dat ook hier.
  6. In het zwarte blok met je naam en e-mailadres staat ‘My Activities’:
  7. Klik daarop en je ziet de trainingen die je gevolgd hebt:
  8. En onder het kopje ‘Certification’ vind je een overzicht met je verdiende certificaten:Afbeelding met tekst, schermopname, software

Automatisch gegenereerde beschrijving

N.B. Als je eerder al trainingen hebt gevolgd met Bentley-producten dan zie je die hier niet meer in de lijst. Met het omzetten van de Learn-Server naar deze nieuwe versie heeft Bentley besloten om de oude informatie niet meer mee te nemen.