Welkom op onze support pagina

Via deze pagina kun je een nieuw ondersteuningsticket aanmaken of de status van je openstaande ticket bekijken.

Via TeamViewer kunnen wij direct op jouw scherm meekijken zodat jij snel weer aan de slag kunt. Volg hierbij de instructies van onze Support engineer. Klik icoon TeamViewer: TeamViewer Quicksupport

Al onze artikelen en informatie voor jou ter inzage

The People Group

The People Group levert kwalitatieve technische dienstverlening, innovatieve software en trainingen. Hoe? Door de nieuwste technieken, inzet van de beste technisch specialisten en allerlaatste technologie├źn. Maar ook door de diverse werkvelden met elkaar te verbinden.

Contact

Telefoon: 085 224 0000
Email: support@thepeoplegroup.nl