Welkom bij The People Group | Software & Trainingen.

Op dit Support Centrum vind je alle hulp bij het werken met MicroStation / PowerDraft / OpenCities Map / OpenRoads Designer of onze eigen Optimize Suite en GeoSmartDesign producten.
Je kunt een vraag stellen of onze (nieuws)artikelen bekijken.

Hulp nodig? Klik icoon TeamViewer: TeamViewer Quicksupport

Al onze artikelen en informatie voor jou ter inzage

The People Group

The People Group levert kwalitatieve technische dienstverlening, innovatieve software en trainingen. Hoe? Door de nieuwste technieken, inzet van de beste technisch specialisten en allerlaatste technologie├źn. Maar ook door de diverse werkvelden met elkaar te verbinden.